2022 yılında yalnızca aktif çalışan gönüllü kadrosu için başvuru ve üyelik kabul ediyoruz.
Çalışmalarımızda yer almak için başvuru formunu doldurarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Faaliyet ve etkinliklerimize katılım için üyelik şartı aramıyoruz. Mail grubumuz ve Instagram / LinkedIn hesaplarımızla takipte kalıp üye olmadan da etkinliklerimize katılabilirsiniz.

Gönüllülerimizi Arıyoruz!

Aramıza katılacak gönüllü kadromuzun seçiminde aşağıdaki ihtiyaçlarımız önceliğimiz olacak. Bu konularda tecrübeye ve bilgiye sahipsen ön başvurunu hemen tamamla.

Dijital Pazarlama Derneği olarak sosyal medyada sürdüreceğimiz iletişime son derece önem ve öncelik veriyoruz. Bu alanda şu anki ihtiyaçlarımız;

• Instagram hesabımız ve LinkedIn sayfamızın iletişim stratejilerinin oluşturulması
  • Hesaplarımızın içerik planlarının oluşturulması ve takibi
  • Paylaşımların tasarım ekibine hazırlatılması
  • Sektörel gündemin takibi
  • Yorum ve diğer etkileşimlerin takibi

Bu ihtiyaçlarımızdan en az birini üstlenmeye hazır ve sosyal medya alanında profesyonel tecrübeye sahipsen başvurunu bekliyoruz.

Sektörle iletişim Dijital Pazarlama Derneği’nin can damarlarından. Bunu en etkin şekilde yapmak mecburiyetindeyiz. Bu konudaki ihtiyacımız;

• Sosyal medya paylaşımlarımız
  • Websitemiz
  • Periyodik bültenlerimiz
  • Proje dökümanlarımız
  • Araştırma raporlarımız

vb. çalışmalarımızda kendimizi akıcı şekilde anlatmak.

Hedeflerimizi, çalışmalarımızı ve ürettiğimiz değeri en doğru şekilde ifade etmemize yardımcı olacak söz ustalarını aramızda görmek istiyoruz.

Fikir mi görselden çıkar, görsel mi fikirden. Biz her ikisine de varız. Alternatif sunmak istersen başvurunda bekliyoruz.

Bizim ihtiyaçlarımız;

• Vizyon ve hedeflerimizle uyuşan görsel dünyanın oluşturulması
  • Sosyal medya paylaşımlarımızın hazırlanması
  • İçerik ekibimizin üreteceği çalışmaların görsel yönde desteklenmesi
  • Etkinlik dönemlerinde basılı materyallerimizin tasarlanması

Dijital pazarlama sektörünün en acil ihtiyaçlarından birisinin eğitim olduğunu gördük. Mesleki eğitim projeleri ajandamızın ön sayfalarında. Bu projelerimizin her aşamasında görev alacak gönüllülere ihtiyacımız var.

Eğitmenseniz veya daha önce mesleki eğitim projelerinin herhangi bir yerinde görev aldıysanız bize ulaşmanızı bekliyoruz.

Sektörün derneği olmak için yola çıktık ve sektörü dinliyoruz. Bu iletişimi düzenli ve sistemli hale getirmek için kuracağımız ekip;

• Markalar, ajanslar, mecralar ve diğer tüm paydaşlarla dernek adına iletişime geçecek,
  • Sektörle iletişimi ve etkileşimi artıracak projeler üretecek ve hayata geçirecek,
  • İletişimini üstlendiği paydaşların etkinlik ve projelerimize katılımlarını teşvik edecek,
  • Periyodik görüşme, anket ve araştırmalarımıza katılımı destekleyecek.

Dijital Pazarlama Derneği’nin yüzlerinden biri olmak ve derneği sektörde temsil etmek istiyorsan başvurunu bekliyoruz.

Dijital Pazarlama Derneği’ne yukarıdaki ihtiyaçlarımızın dışında sağlayabileceğiniz destekleri de konuşmak isteriz. Lütfen fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bizimle çekinmeden paylaşın.

Üye / Gönüllü Ön Başvuru Formu