Üniversiteliler İçin

Dijitalin Sana İhtiyacı Var!

Dijital Pazarlama alanında nitelikli insan kaynağına ihtiyaç artıyor. Biz de bu açığın kapanmasında rol oynamayı misyon edindik.

Bunun için; yolun başındaki siz üniversiteli dostlarımıza tecrübelerimiz ile yön göstermemiz, niteliklerinizi geliştirmenize yardımcı olmamız ve iş dünyası ile aranızda köprü kurmamız gerektiğini düşünüyoruz.

Dijital pazarlama alanını merak eden ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen tüm üniversitelileri aramıza bekliyoruz.

Dijital Pazarlama Derneği Üniversite Öğrencilerine Ne Sağlar?

Dijital pazarlama bir çatı kavram. Altında, her biri ayrı birer meslek olarak görülmesi gereken çokça uzmanlık alanı mevcut. Sağlıklı bir kariyer planı çizebilmek için bu parçaları tanımalı, büyük resmi olabildiğince görmelisin.

Çok geniş bir iş alanımız var. Her sektörden firma az veya çok bu işin bir köşesinden tutmaya çalışıyor. Peki sen nerede yer alabilirsin? Ya da nereye odaklanmalısın? Bir ajansta mı yoksa kurumsal bir firmada mı başlamalısın? Kendi ajansını kurmak iyi bir fikir mi?

Dijital pazarlama dünyasında nitelikli uzman ihtiyacı büyük. Tabi beklentiler de! İşverenler bir yeni mezundan ne bekler, hangi yeterlilikleri arar, neleri zaten öğrenmiş olmasını avantaj görür, nasıl özellikler ister?

Reklam mecraları, dijital kanallar, ölçüm araçları gibi eğitimler sizin için önemli. Fakat yalnızca teknik bilgileri öğrenmek fark yaratmak için yeterli değil. Tecrübeli uzmanların gerçek hayatta nelerle karşılaştıklarını dinlemeli, farklı bakış açıları geliştirmelisiniz.

Alanımızın gelişimine yönelik çalışmalar kadar topluma katacağımız faydayı da önemsiyoruz. Gerçekleştireceğimiz veya destek olacağımız kar amacı gütmeyen projelerin dijital pazarlama çalışmalarını size emanet etmek istiyoruz.

Geliştirdiğiniz bilgi ve becerileri doğru kişilere göstermeniz gerekiyor. Bunun için gereken ortamı hazırlamak için çalışıyoruz. Sizleri işbirliği sağladığımız işverenlerle buluşturacağız.

Üniversiteli Ağımıza Katıl

Üniversitelilere yönelik çalışmalarımıza katılmak, sunacağımız fırsatlardan yararlanmak ve duyurularımızı takip etmek için formu doldurarak aramıza katıl!

Temel Bilgiler

Alan Bilgisi

Temel Bilgiler

Dijital pazarlama alanıyla ilgili ne kadar bilgi sahibisin?

Dijital pazarlama alanında çalışmaya ne kadar isteklisin?