Sivil Toplum Kuruluşları İçin

Toplum İçin Birlikte

Sivil toplum kuruluşlarının ve girişimlerinin yardımlaşmaları gerektiğini düşünüyor ve uzmanlık alanımızla katkı sağladığımız birliktelikler oluşturmak istiyoruz.

İletişim teknolojilerinin geldiği noktada dijital medya araçlarını etkin kullanmadan ses duyurabilmek imkansıza yaklaştı. Bu araçları verimli şekilde kullanmak ise uzmanlık isteyen bir konu. Maalesef sivil toplum çalışmalarının çoğunda bu çalışmaların yeterli düzeye ulaşmadığını gözlemliyoruz.

Birçok kuruluşun bu işi profesyonellere teslim edecek bütçeye sahip olmadığını ya da dijital pazarlamanın başlı başına bir iş olduğunun farkında olmadıklarını üzülerek gözlemliyoruz. Bu konulara çözüm olarak da kaynaklarımız elverdiğince sivil topluma destek vermek istiyoruz.

Dijital Pazarlama Derneği Sivil Toplum Kuruluşlarına Ne Sağlar?

Kar amacı gütmeyen çalışmalarınızda dijital pazarlama konusunda görev alan gönüllüleriniz için eğitimler.

Projelerinizin daha fazla kişiye ve doğru kitlelere ulaşmasını sağlamanız için dijital pazarlama konusunda teknik destek alın.

Projelerinizin daha fazla kişiye ve doğru kitlelere ulaşmasını sağlamanız için dijital pazarlama stratejileri konusunda danışmanlık alın.

Sivil Toplum İşbirliği Ağımıza Katılın

Sivil toplum kuruluşları ve girişimlerini geliştirmeye yönelik çalışmalarımızdan haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak, bizimle ortaklık kurmak veya desteklerimizden faydalanmak için formu doldurarak ağımıza katıl!

STK Bilgileri

İletişim Yetkilisi