Alan Çalışanları ve İlgilileri İçin

Destekçiniz!

Farklı disiplinlerden vizyon sahibi kişilerin bir araya gelerek birbirlerine fayda sağlaması gerektiğine inanıyoruz. Bunun için alanımızda “buluşturucu olma”  misyonunu üstlendik.

Dijital pazarlamada ilerlemek isteyen bireyleri, yeni kişiler ve alanlar tanımalarına yardımcı olarak destekleyeceğiz. Amacımız gelişim için yeni fırsatlar yakalayıp, faydalı iş birlikleri ve modelleri yaratabileceğiniz ortamı oluşturmak.

Dijital Pazarlama Derneği Bireylere Ne Sağlar?

Networking etkinliklerimiz ve etkileşim geliştirme çalışmalarımız aracılığıyla kariyerinizi ilerletmenizi ya da işinizi geliştirmenizi sağlayabilecek yeni insanlar, ajanslar ve markalarla tanışın.

Klasik teknik eğitimlerin dışında, dijital pazarlama kariyerinize profesyonel yönde değer katacak ve adımlarınızı planlamada rehberlik edecek özgün eğitim programlarını ve etkinlikleri sizinle buluşturacağız.

Dijitalin nabzını sürekli olarak tutacak, bireylere yönelik fırsatları ve gelişim alanlarını topluluğumuzla paylaşacağız.

İş ilanları, trendler, yeni mecralar/modeller ve projeler gibi bireylerin alanımızdaki gelişimine yönelik haberleri topluluğumuzla paylaşacağız.

Çalışan Ağımıza Katıl

Dijital pazarlama alanında çalışan veya ilgilenen bireylere yönelik çalışmalarımızdan haber almak, etkinliklerimize katılmak, duyuracağımız fırsatları yakalamak ve gelişmeleri takip etmek için formu doldurarak aramıza katıl!

Temel Bilgiler

Tecrübe Bilgileri

Temel Bilgiler

Mevcut ana çalışma şekliniz nedir?

Bugüne kadar hangi konularda çalıştınız?

Şu anda en öncelikli kariyer hedefiniz nedir?