Ajanslar İçin

Paydan önce pastanın büyümesi gerektiğine inanıyoruz!

Bu büyüme sırasında; yani dijital pazarlama yatırımlarının artmasını sağlayacak çalışmalarda yükü omuzlayacak taraf olan ajansların mutlaka yer alması, sorun ve ihtiyaçlarının masaya yatırılması gerekiyor.

Dijital Pazarlama Derneği olarak; dijital pazarlamayla ilişkili ajansların gelişimine yönelik çalışmalara öncülük etmeyi amaç edindik. Yaşanan sorunların ele alındığı ve uygulanabilir çözümlerin bulunduğu ortamı oluşturmak için çalışacağız.

Dijital Pazarlama Derneği Ajanslara Ne Sağlar?

Karşılaştığınız birçok sorunun farkındayız. Çözümleri bulmak ve etkin şekilde uygulamaya geçirmek birliktelik ve paylaşımla mümkün. Çözüme götüren ortamı oluşturmaya yardımcı olacağız.

Amacımız sektör paydaşlarını buluşturan çalışmalarla etkileşimi artırmak. Ajanslara kendilerini anlatma fırsatı da vereceğimiz sektör toplantıları bunu sağlayacak en önemli araçlarımızdan.

Üniversiteliler ve taze profesyonellere yönelik uzman geliştirme programlarımızda yetişecek nitelikli insan kaynağını ajans ağımız aracılığıyla dijital pazarlama dünyasına kazandıracağız.

Teknik konuların ötesinde bir çok zorluk yaşadığınızı biliyoruz. Müşteri yönetimi, mecra ilişkileri, hukuki gelişmeler, rekabet ve büyüme stratejileri gibi konular gündemimizde. Sizlerle iletişimimiz güçlendikçe fark edeceğimiz ihtiyaçlarla da listemizi geliştireceğiz.

Birçok ajansın; günlük endişelerin yoğunluğu, tamamlanması gereken işler veya finansal zorluklar nedeniyle kapasite ve nitelik gelişimine yönelmekte zorlandığını biliyoruz. Ajansların üstündeki bu yükleri hafifletecek projeler üretmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Alanımızın durumu ve güncel fırsatlarla ilgili alan paydaşlarıyla düzenli görüşmeler gerçekleştireceğiz. Sonuçları ve çıkarımlarımızı ise ajans ağımızla paylaşacağız.

Katma değer sağlayacağına inandığımız yeni ürünler, teknolojiler, mecralar ve fırsatları ajans ağımızla paylaşacak, öncelik elde etmelerini sağlayacağız.

Ajans Topluluğumuza Katılın

Ajanslara yönelik çalışmalarımızın parçası olup sesinizi duyurmak, sektör buluşmalarımızda yer almak, eğitimlerimizi, etkinliklerimizi ve duyurularımızı takip etmek için formu doldurarak topluluğumuza katılın!

Ajans Bilgileri

İletişim Yetkilisi