Markalar ve Kobiler İçin
Dijital Pazarlama Derneği

Dönüşüm Başladı!

Dijital dünya alışkanlık ve iş yapış modellerimizi değiştirdi. Dijitalleşmeyle birlikte “Dijitale Yetişmek” gibi bir gündemimiz de oluştu.

Maalesef iş dünyamızın “Dijital”e yeterince ayak uyduramadığını, bu dönüşüme tam anlamıyla yetişemediğini, doğal sonucu olarak da yatırımlarının potansiyelinden düşük verim getirdiğini gözlemliyoruz.

Üstlendiğimiz görev ise; dijital pazarlama çalışmalarının lokomotif ayağı olarak gördüğümüz marka ve KOBİ’leri bilinçlendirmek, desteklemek ve rehberlik etmek.

Dijital Pazarlama Derneği Markalara & Kobi’lere Ne Sağlar?

Dijital pazarlama çalışmalarının verimini etkileyen, teknik faktörlerin ötesinde bir çok dinamiğin farkındayız. Dünya’yı da takip ediyoruz. Sizleri gelişmelerden haber edecek, fırsatları yakalamanızı kolaylaştırmak için çalışacağız.

İşbirliği ve paylaşımın gücüne inanıyoruz. Bu yolda sektör paydaşlarını buluşturan çalışmalarla etkileşimi artıracağız. Katılımcılara kendilerini anlatma fırsatı da vereceğimiz sektör toplantıları bunu sağlayacak en önemli araçlarımızdan.

Üniversiteliler ve taze profesyonellere yönelik uzman geliştirme programlarımızda yetişecek nitelikli insan kaynağını ağlarımız aracılığıyla dijital pazarlama dünyasına kazandıracağız.

Teknik konuların ötesinde bir çok zorluk yaşadığınızı biliyoruz. Ajans yönetimi, mecra ilişkileri, hukuki gelişmeler, rekabet ve bütünsel strateji üretme gibi konular gündemimizde. Sizlerle iletişimimiz güçlendikçe fark edeceğimiz ihtiyaçlarla da listemizi geliştireceğiz.

Alanımızın durumu ve güncel gelişmelerle ilgili alan paydaşlarıyla düzenli görüşmeler gerçekleştireceğiz. Sonuçları ve çıkarımlarımızı ise ağımızla paylaşacağız.

Katma değer sağlayacağına inandığımız yeni ürünler, teknolojiler, mecralar ve fırsatları marka & KOBİ ağımızla paylaşacak, öncelik elde etmelerini sağlayacağız.

Marka & Kobi Pazarlama Yöneticileri Ağımıza Katıl

Markalar ve Kobi’leri geliştirmeye yönelik çalışmalarımızdan haberdar olmak, etkinliklere katılmak, sunacağımız fırsatlardan yararlanmak ve duyurularımızı takip etmek için formu doldurarak ağımıza katılın!

*Katılım için ön şart aranmaz.

    • 1

      Temel Bilgiler

    • 2

      İletişim Yetkilisi

    • 3

      Onay

    1/3

    Temel Bilgiler

    İletişim Yetkilisi Bilgileri

    Haberdar olmak istediğiniz çalışmalarımız nelerdir?